Aktuality

Představitelé společnosti Heimstaden byli vyzváni k jednání s nájemníky

Starostka obce Mgr. Ing. Jiřina Ferenčíková opět oslovila jednatele společnosti Heimstaden Czech s.r.o. Celé znění dopisu si můžete přečíst v textu níže.

 

Vážení jednatelé, 

v návaznosti na Vámi předloženou nabídku prodeje souborů nemovitostí, které vlastní  společnost Heimstaden Czech s.r.o., a které se nachází na území naší obce Doubrava, katastrálním území Doubrava u Orlové Vám sděluji níže uvedené skutečnosti.
Zastupitelstvo obce Doubrava se Vámi předloženou nabídkou zabývalo na svém zasedání dne 13.03.2024 s tím, že přijalo usnesením, kterým neschválilo koupi souborů nemovitostí (domy a pozemky) nacházející se na území obce Doubrava, v katastrálním území Doubrava u Orlové, od společnosti Heimstaden Czech s.r.o., se sídlem Gregorova 2582/3, 702 00 Ostrava, dle předložené nabídky.
Na Vašich webových stránkách je zveřejněna informace o rezervaci rodinného domu na adrese č. p. 592 Doubrava za částku 890.000 Kč. A dále pak je zveřejněna plánovaná velká oprava bytového domu na adrese č.p. 476 Doubrava, v rozsahu ZTI – ležaté a svislé rozvody SV, TV, CTV, svislé odpady; oprava odvětrávání WC a koupelen v období 4. Q. 2024.
Vzhledem k tomu, že tyto shora uvedené nemovitosti byly součástí Vámi předložené nabídky koupě, proto je pro nájemníky i vedení obce situace ještě více matoucí a nepřehledná. Za takto nastalé situace Vás opětovně žádám o setkání s nájemníky, abyste jim vysvětlili další kroky Vaší společnosti ve vztahu k nájemnímu bydlení a revitalizaci nájemního bydlení v obci Doubrava.
Pro termín schůzky s nájemníky Vám navrhuji tyto termíny 15. 4.; 22. 4.; 29. 4. 2024 vždy od 1700 v Národním domě v Doubravě. Potvrzení jednoho z navrhovaných termínů očekávám nejpozději do 10.04.2024. V případě, kdy do uvedeného data nebude potvrzen žádný z navrhovaných termínů, budu mít za to, že o schůzku s nájemníky nemáte zájem.

 

Představitelé společnosti Heimstaden byli vyzváni k jednání s nájemníky - 0 - house-4516177.jpg

© 2024 Obec Doubrava

Created by Webli.cz